روشنگری

ما باید پرچم اسلام را در انتهای افق بر زمین بکوبیم.

روشنگری

ما باید پرچم اسلام را در انتهای افق بر زمین بکوبیم.

ما باید پرچم اسلام را در انتهای افق بر زمین بکوبیم.

نویسندگان

۲ مطلب در تیر ۱۳۹۵ ثبت شده است

۰۶
تیر
حضرت آیت الله خامنه ای در ادامه به موضوع دفاع از حریم اهل بیت علیهم السلام و شهدای مدافع حرم اشاره کردند و افزودند: این موضوع از ماجراهای عجیب و شگفتی های تاریخ است که جوانانی از ایران و کشورهای دیگر با ایمان و انگیزه قوی از همسر جوان و کودک خردسال و زندگی راحت خود می گذرند و در یک کشور غریب، در راه خدا مجاهدت می‌کنند و در این مسیر به شهادت می رسند.

گروه سیاسی-رجانیوز:در نوزدهمین روز از ماه مبارک رمضان و در آستانه‌ی هفتم تیرماه سالروز شهادت مظلومانه‌ی آیت‌الله بهشتی و ۷۲ تن از یاران امام راحل، خانواده‌های شهدای هفتم تیر و جمعی از خانواده‌های شهدای مدافع حرم و فاطمیون عصر امروز (شنبه) با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند.

 

به گزارش رجانیوز حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر امروز (شنبه) در دیدار جمعی از خانواده‌های شهدا از جمله خانواده شهدای هفتم تیر و خانواده‌هایی از شهدای مدافع حرم، ضمن تجلیل از «ایمان، مجاهدت، رشادت و معرفت والای شهدا» و «صبر و استقامت خانواده های معظم شهیدان»، آنان را پایه های اقتدار و توانمندی نظام جمهوری اسلامی ایران خواندند و تأکید کردند: تنها راه پیشرفت ایران اسلامی، احیای روحیه انقلابی و مجاهدت است.


ایشان در ابتدای سخنان خود با تسلیت ایام شهادت حضرت امیرالمومنین علی علیه السلام، آن حضرت را بزرگ‌ترین شهید تاریخ بشریت، و شهید محراب و راه حق و قاطعیت و استقامت خواندند و سپس با اشاره به گذشت 35 سال از حادثه انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی در هفتم تیرماه سال 1360، گفتند: عاملان این جنایت که گروه تروریستی خبیث و بی رحمی هستند، بعد از فرار از کشور اکنون سالها است که در پناه کشورهای اروپایی و امریکا که مدعی سردمداری ضدیت با تروریزم و حمایت از حقوق بشر هستند، قرار دارند.


رهبر انقلاب اسلامی این موضوع را رسوایی بزرگ و تاریخی برای کشورهای اروپایی و امریکا دانستند و افزودند: این گروه تروریستی کسانی هستند که با ادعای دفاع از خلق و حتی دفاع از اسلام وارد مبارزات شدند اما در ادامه مرتکب فجایعی همچون حادثه هفتم تیر و ترور مردم عادی، شدند و در نهایت در کنار فردی همانند صدام قرار گرفتند و اکنون نیز در زیر چتر حمایت امریکا قرار دارند.
حضرت آیت الله خامنه ای، حادثه هفتم تیر ماه سال 1360 را حادثه ای بزرگ و حاوی درس ها و عبرت ها خواندند و با گلایه از کم کاری ها برای معرفی رویدادها و حوادث مهم انقلاب اسلامی و شهدا به نسل امروز خاطرنشان کردند: بعد از گذشت 35 سال هنوز یک فیلم سینمایی یا یک نمایش یا یک رمان درباره حادثه هفتم تیر و شهید بهشتی و شهدای این حادثه نداریم و اگر این حادثه تاکنون زنده مانده است، فقط به دلیل روحیه انقلابی خود مردم است.


ایشان با اشاره به نگارش کتابهای مربوط به عملیات و شهدای دوران دفاع مقدس، همه مردم به ویژه جوانان را به مطالعه دقیق این کتابها توصیه کردند و گفتند: اگرچه در این زمینه کتابهای زیادی به رشته تحریر درآمده است اما هنوز زمینه نگارش کتابهای بسیاری درباره ابعاد و زوایای مختلف دفاع مقدس و شهیدان والامقام جنگ وجود دارد، زیرا رفتار، گفتار و نحوه حرکت هر یک از شهدا، دریچه ای به سوی یک دنیای معرفتی است.


رهبر انقلاب اسلامی یکی از ویژگیهای دوران دفاع مقدس را حضور نیروهای مردمی با انگیزه قوی و از قشرها و سطوح مختلف، و خارج شدن جنگ از انحصار نیروهای رسمی دانستند و تأکید کردند: امروز هم توصیه ما به مسئولان دولتی این است که باید در عرصه های مختلف به ویژه در بخش اقتصاد از ظرفیت های مردم استفاده و اقتصاد، مردمی شود.


حضرت آیت الله خامنه ای در ادامه به موضوع دفاع از حریم اهل بیت علیهم السلام و شهدای مدافع حرم اشاره کردند و افزودند: این موضوع از ماجراهای عجیب و شگفتی های تاریخ است که جوانانی از ایران و کشورهای دیگر با ایمان و انگیزه قوی از همسر جوان و کودک خردسال و زندگی راحت خود می گذرند و در یک کشور غریب، در راه خدا مجاهدت می‌کنند و در این مسیر به شهادت می رسند.

 

ایشان ایمان بالای شهیدان مدافع حرم و صبر و بردباری خانواده های آنها را از جمله ابعاد این موضوع شگفت برشمردند و خاطرنشان کردند: یک بُعد دیگر این ماجرا، عناصر اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران است که بر پایه ایمان و عزم و اراده  انسانهای مؤمن و مجاهد و شهدا استوار است.


رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه دشمنان نظام اسلامی هیچگاه توانایی درک و فهم پایه های اقتدار و توانمندی نظام را ندارند، گفتند: شهدا و خانواده های آنان ستونهای صخره‌وار نظام جمهوری اسلامی هستند و به همین علت است که نظام همواره در مواجهه با چالش های گوناگون، توانسته بر آنها غلبه کند.


حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: هرجا به انقلاب و روحیه انقلابی تکیه کردیم، پیشرفت داشته ایم و هر جا که برای خوشایند عناصر استکبار، از ارزشها کوتاه آمدیم و در بیان مواضع انقلابی رودربایستی کردیم، دچار عقب ماندگی و خسارت شدیم.


ایشان با تأکید بر اینکه نحوه برخورد با دشمنان مستکبر باید براساس روحیه انقلابی باشد، خاطرنشان کردند: ایمان به خدا، اعتقاد به جهاد و انگیزه قوی جوانان مؤمن و انقلابی، منابع قدرت نظام اسلامی در جنگ نامتقارن با جبهه استکبار است و آنها با وجود آنکه آثار این منبع قدرت را می بینند اما از تحلیل حقیقت آن عاجزند بنابراین متوسل به شیوه های خشن و بی‌رحمانه می شوند.


رهبر انقلاب اسلامی، طراحی گروههای تروریستی تکفیری همچون داعش را نمونه ای از این شیوه های خشن برای مقابله با نظام اسلامی دانستند و گفتند: هدف اصلی از راه اندازی گروههای تروریستی تکفیری و اقدامات آنها در عراق و سوریه حمله به ایران بود اما قدرت نظام جمهوری اسلامی موجب شد آنها در همان عراق و سوریه زمین‌گیر شوند.


ایشان با تأکید بر اینکه گروههای تروریستی تکفیری، تفاوتی میان شیعه و سنی قائل نیستند و هر فرد مسلمانی را که همراه انقلاب اسلامی و دشمن امریکا باشد، هدف قرار می دهند، به قضایای بحرین اشاره کردند و گفتند: در بحرین نیز موضوع، شیعه و سنی نیست بلکه اصل ماجرا حاکمیت جائرانه یک اقلیت مستکبر خودخواه بر یک اکثریت گسترده است.


رهبر انقلاب اسلامی تعرض حاکمان بحرین به عالم مجاهد شیخ عیسی قاسم را نشانه بلاهت آنها دانستند و تأکید کردند: شیخ عیسی قاسم فردی است که تا وقتی می‌توانست با مردم بحرین حرف بزند، آنها را از حرکات تند و مسلحانه منع می کرد اما حاکمان بحرین متوجه نیستند که تعرض به این عالم مجاهد، به معنای برداشتن مانع از مقابل جوانان حماسی و پرشور بحرین برای انجام هر اقدامی در مقابل حکومت است.


حضرت آیت الله خامنه ای با تأکید بر اینکه قدرتهای استکباری و عوامل آنها همواره از شناخت مردم و ایمان جامعه عاجزند و دچار محاسبات غلط می شوند، افزودند: راه صحیح، حرکت در مسیر اسلام و توکل بر خداوند متعال است و تنها، ملتی با ایمان و مجاهد و دارای عزم راسخ می تواند بر موانع غلبه کند و پیش برود.


ایشان در ادامه همگان را به بهره مندی بیش از پیش از شبهای قدر و روزهای پایانی ماه مبارک رمضان توصیه کردند و گفتند: در این شبها و سحرها که هنگامه توسل و تضرع است، باید با استمداد از ارواح متعالی از جمله ارواح شهدا و شفیع قرار دادن آنها و با حضور قلب، به گونه ای دعا کنیم که مورد توجه و اعتنای خداوند متعال قرار گیرد.


پیش از سخنان رهبر انقلاب اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین شهیدی محلاتی نماینده ولی فقیه و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به لزوم آشنا کردن نسل جوان با ایثارگری و حماسه‌های رزمندگان، خاطرنشان کرد: تشکیل و فعال‌سازی دبیرخانه شورای عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت، تشکیل جبهه مجازی، توسعه تشکل‌های ایثارگران، اجرای طرح سپاس و تشکیل ستاد اقتصاد مقاومتی با رویکرد افزایش توانمندی در جامعه ایثارگری از اقدامات محوری بنیاد شهید بوده است.

 

برخی از مهمترین محور های سخنان رهبر انقلاب به شرح زیر است:

 

-در جنگ نامتقارن دشمنان با ایران، آنها نمی‌دانند چه قدرتی در ایمان به خدا و جهاد وجود دارد/ آنها داعش را برای شکست جمهوری اسلامی ساختند؛ عراق و شام مقدمه بود تا ایران را زمین‌گیر کنند اما قدرت جمهوری اسلامی آنها را در همان‌جا زمین‌گیر کرد/ کسی که به‌عنوان دفاع از اهل‌بیت(ع) می‌رود در واقع دارد از جامعه و شهرهای خود دفاع می‌کند؛ این دفاع از ایران است.

 

-در بحرین یک اقلیت جابر و خودخواه بر اکثریت ظلم می‌کنند. حالا هم عالم مجاهد آقای شیخ عیسی قاسم را مورد تعرض قرار دادند؛ این حماقت و بلاهت است/ شیخ عیسی کسی بود که مانع حرکات تند می‌شد/ این بی‌عقل‌ها نمی‌فهمند که برداشتن شیخ عیسی قاسم یعنی برداشتن مانع از مقابل جوانان پرشور بحرینی علیه حکومت. دیگر هیچ مانعی نمی‌تواند این جوان‌ها را ساکت کند.

 

-هر جا به انقلاب و روحیه‌ی انقلابی تکیه کردیم، پیش رفتیم؛ هر جا از ارزش‌ها کوتاه آمدیم و برای خوشایند عناصر استکبار حرف را جویدیم و خوردیم، عقب ماندیم/ راه پیشرفت، احیای روحیه‌ی انقلابی و مجاهدت است.

 

 

  • اسراء محمدی
۰۶
تیر
جناب آقای دکتر روحانی، ریاست محترم جمهوری حتماً اگر به شرکت‌های انگلیسی، فرانسوی و آمریکایی مسئولیت تهیه این الگوی قراردادی را می‌سپاردیم مطمئن باشید که جسارت تهیه ی این الگوی ضدایرانی و ضدمنافع ایرانی را نداشته و کمی رعایت می‌کردند.
عضو کمیسیون انرژی و مدیرعامل سابق شرکت حفاری شمال، در نامه‌ای رسمی به رئیس جمهور قراردادهای جدید نفتی را نافی استقلال کشور دانست و خواستار کنار گذاشتن آن شد.
٬ هدایت‌الله خادمی مدیرعامل سابق شرکت حفاری شمال که سابقه طولانی فعالیت تخصصی در حوزه نفت را در کارنامه دارد و به عنوان نماینده مردم ایذه و باغملک در دوره دهم به مجلس شورای اسلامی راه‌ یافته است، در نامه‌ای رسمی خطاب به رئیس جمهور قراردادهای جدید نفتی را نافی استقلال کشور دانست و خواستار کنار گذاشتن آن شد.
 
وی در این نامه تسلط شرکت‌های خارجی بر منابع نفتی و گازی و نقض حاکمیت ملی٬  اصرار و همیشگی کردن خام‌فروشی٬ تضعیف کلیه ظرفیت‌های تخصصی شرکت ملی نفت ایران٬ معافیت مالیاتی شرکت خارجی و شریک ایرانی آن کنسرسیوم٬ مشروعیت بخشیدن به دریافت کمیسیون‌های بالا و قانونی کرن فساد مالی و امثال آن را برای کشور فاجعه بار دانسته و نوشته است با اجرای این قراردادها جمهوری اسلامی ایران به 60 سال پیش بازخواهد گشت.
 
 
 
وی در بخش دیگری از این نامه نوشته است: جناب آقای دکتر روحانی، ریاست محترم جمهوری حتماً اگر به شرکت‌های انگلیسی، فرانسوی و آمریکایی مسئولیت تهیه این الگوی قراردادی را می‌سپاردیم مطمئن باشید که جسارت تهیه این الگوی ضدایرانی و ضدمنافع ایرانی را نداشته و کمی رعایت می‌کردند. بنابراین به عنوان یک ایرانی متخصص و نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی ایران از حضرتعالی تمنا دارم که دستور فرمایید این پیشنهاد استعماری کاملاً متوقف شود و مطمئن باشید یک پیشنهاد کاملاً استعماری و استمثاری است که غیرقابل اصلاح می‌باشد.
 
وی ادامه داده است: من حامل پیام اکثر متخصصین دلسوز نفت هستم که در این فضا به دلایلی حاضر نیستند به صورت علنی اظهارنظر کنند. طراح این پیشنهادها حتماً کسانی هستند که قرار است در آینده شرکت‌هایشان با شرکت‌های خارجی شراکت و مشارکت کنند.
 
متن نامه خادمی به رئیس‌جمهور به این شرح است:
 
 
 
جناب آقای دکتر روحانی،‌ رئیس‌جمهور محترم جمهوری اسلامی ایران
 
موضوع: الگوی جدید قراردادهای نفتی ایران (IPC)
 
با سلام و عرض ادب:
 
به استحضار می‌رساند همانطور که مستحضرید مدتی است که وزارت محترم نفت پیشنهادی را تحت عنوان فوق برای اهداف 1- جذب سرمایه‌گذاری خارجی 2- انتقال دانش فنی و فناوری 3- تولید صیانتی از مخازن و افزایش ضریب بازیافت 4- حضور در بازارهای بین‌المللی با ایجاد شرکت‌های اکتشاف و تولید داخلی به دولت محترم ارائه نموده است. در مدل جدید مدت قراردادهای نفتی بدون در نظر گرفتن دوره هفت ساله اکتشاف 20 سال است و بسته به توافق طرفین تا 25 سال نیز قابل افزایش خواهد بود. این قراردادها دربرگیرنده تمامی فعالیت‌های بالادستی نفت و گاز اعم از اکتشاف،‌ توسعه و تولید می‌شود. در این الگو همه هزینه‌های پیمانکار به همراه بهره بانکی و همچنین دستمزد، سود و سایر هزینه های جانبی مطابق زمانبندی از محل حداکثر 50 درصد تولید میدان به شرکت خارجی پرداخت می‌گردد. در این الگو هزینه‌های برآوردی و با سقف باز است و شرکت یا مشارکت توسط طرف خارجی با مشارکت‌های شرکت‌های ایرانی تأسیس می‌گردد که کلیه عملیات توسعه و بهره‌برداری میدان نفتی را تحت نظارت، مدیریت و مسئولیت شرکت خارجی انجام می‌دهند.
 
مواردی از این پیشنهاد عبارتند از:
 
1- عدم لحاظ کردن جریمه در صورت آسیب به مخزن و از دست رفتن تولید اولیه میدان
 
2- معافیت مالیاتی شرکت خارجی و شریک ایرانی آن کنسرسیوم
 
3- بازپرداخت در دوره طولانی‌تر در صورت عدم کفایت تولید به جای در نظر گرفتن جریمه
 
4- تسلط شرکت‌های خارجی بر منابع نفتی و گازی و نقص حاکمیت ملی
 
5- تضعیف کلیه ظرفیت‌های تخصصی شرکت ملی نفت ایران و شرکت‌های تابعه و شرکت‌های بخش خصوصی غیروابسته
 
6- شرکت عملیاتی مشترک؛ موضوعی فسادبرانگیز و قانونی کردن رانت و موضوعی پرابهام
 
7- نادیده گرفتن چگونگی و روش اصولی انتقال فناوری در الگوی پیشنهادی
 
8- اصرار و همیشگی کردن خام‌فروشی
 
9- عدم وجود ساز و کار جریمه طرف خارجی در صورت عدم ایفای تعهدات
 
10- نقض حاکمیت ملی، حرکت در خلاف جهت اقتصاد مقاومتی و لحاظ نکردن بحث اقتصاد مقاومتی، اضمحلال شرکت ملی نفت ایران، تولید غیرصیانتی، تضمین منافع هنگفت و غیرمعقول برای شرکت‌های خارجی و شرکت‌های ایرانی خاص
 
11- مشروعیت بخشیدن به دریافت کمیسیون‌های بالا و قانونی کرن فساد مالی
 
جناب آقای رئیس‌جمهور محترم وارد جزئیات بیش از این به خاطر اتلاف وقت جنابعالی نمی‌شوم.
 
به استحضار حضرتعالی عرض می‌کنم که عواقب این الگو را از نظر کارشناسان و اینجانب که یک کارشناس نفت و حفاری با 29 سال سابقه در وزارت نفت هستم که فقط نگاه ملی و در این زمینه غیرسیاسی و فارغ از منافع گروهی نظراتمان را اعلام می‌داریم.
 
عواقب این پیشنهاد استعماری می‌تواند بشرح ذیل باشد:
 
1- برگشت به قبل از ملی شدن صنعت نفت ایران
 
2- زیر سؤال بردن حاکمیت سیاسی و اقتصادی ایران
 
3- ایجاد رانت‌های سیاسی و قانونی کردن فساد مالی برای طیفی خاص
 
4- تناقض کامل با اقتصاد مقاومتی نادیده گرفتن مفهوم اقتصاد مقاومتی
 
5- تضعیف و در نهایت حذف شرکت‌های قدر نفتی ایران از جمله شرکت مناطق نفت جنوب، نفت مرکزی، فلات قاره، مدیریت اکتشاف
 
6- ورشکسته شدن بعضی از شرکت‌های حفاری ایرانی و ایجاد و توسعه گروهی مرتبط و خاص
 
7- تحقیر بهترین متخصصین ایران که سال‌ها با کمترین امکانات تقریباً تمامی میادین ایران را کشف،‌ توسعه و به بهره‌برداری رساندند.
 
8- دشمنی و لجاجت با توان فنی و دانش و داشته‌های متخصصین، رساندن پیام به متخصصین وطن‌پرست که چرا صنعت نفت ایران را مستقل کردید و برگرداندن این صنعت به 60 سال پیش
 
9- تضعیف حسن وطن‌پرستی و سرخوردگی متخصصین ایرانی
 
10- تناقض با اصل 44 قانون اساسی
 
جناب آقای دکتر روحانی، ریاست محترم جمهوری حتماً اگر به شرکت‌های انگلیسی، فرانسوی و آمریکایی مسئولیت تهیه این الگوی قراردادی را می‌سپاردیم مطمئن باشید که جسارت تهیه این الگوی ضدایرانی و ضدمنافع ایرانی را نداشته و کمی رعایت می‌کردند. به کجا رفته‌ایم که پس از 37 سال از انقلاب و دادن این همه شهید و جانباز برای حفظ استقلال سیاسی و حاکمیتی خود و با آن همه زحمات چنانکه خود حضرتعالی یکی از موثرترین فرد در این استقلال سیاسی و اقتصادی مملکت بوده‌اید، به جایی رسیده‌ایم که دستاورد این همه تجربه را رها کنیم و همه را دودستی تقدیم به کسانی کنیم که با جنگ هشت ساله و تحریم‌های ظالمانه و توطئه‌ها نتوانستند استقلال‌مان را از بین ببرند ولی با یک نوشته چند سطری تلافی آن همه شکست‌ها را می‌توانند بکنند. جناب آقای رئیس‌جمهور محترم حضرتعالی که یکی از بزرگان این نظام می‌باشد حاضر نشوید که در دولت جنابعالی چنین کلاه بزرگی که کمتر از قرارداد ترکمنچای نیست بر سر این مردم و مملکت برود و ضدانقلاب‌ها بگویند پس از چند دهه از انقلاب تازه متوجه شدند در بخش نفت باید برگردند به 60 سال پیش.
 
حضرتعالی شخصیتی باتدبیر هستید. در این جنگ نرم نگذارید مردم مظلوم ما ببازند. مطمئن باشید این را از زبان فردی متخصص که سال‌ها در نفت مدیریت کرده و رئیس‌جمهور مملکتش را دوست دارد، می‌شنوید. من حامل پیام اکثر متخصصین دلسوز نفت هستم که در این فضا به دلایلی حاضر نیستند به صورت علنی اظهارنظر کنند.
 
بنابراین به عنوان یک ایرانی متخصص و نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی ایران از حضرتعالی تمنا دارم که دستور فرمایید این پیشنهاد استعماری کاملاً متوقف شود و مطمئن باشید یک پیشنهاد کاملاً استعماری و استمثاری است که غیرقابل اصلاح می‌باشد.
 
واقعاً مسئولان فراموش کرده‌اند که ظرف چند دهه گذشته متخصصین نفتی همه میادین را خودشان کشف کردند. توسعه دادند و تولید و به بهره‌برداری رساندند. مشکل ما تخصص نیست، تخصص را داریم و این هم راه جذب سرمایه‌گذاری نیست.
 
جناب آقای رئیس‌جمهور متخصصین ما توان خیلی بیشتر از اینها را دارند، مطمئن باشید هر متخصصی که کمترین علاقه به ایران و وطن‌پرستی را دارد این پیشنهاد را فاجعه‌ای برای ایران و شکستی برای دولت خواهد دانست.
 
طراح این پیشنهادها حتماً کسانی هستند که قرار است در آینده شرکت‌هایشان با شرکت‌های خارجی شراکت و مشارکت کنند.
 
تمنای آخر از حضرتعالی، انتظار است با هرگونه اصلاحات و پیشنهاد موافقت نفرمایید و دستور توقف و حذف آن را بدهید این نه در شأن مردم و متخصصین ماست و نه در شأن دولت حضرتعالی.
 
با تشکر
 
هدایت‌الله خادمی
 
نماینده مردم شریف ایذه و باغملک
 
 
 
رونوشت:
 
- مقام معظم رهبری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای(مدظله‌العالی)
 
- ریاست محترم قوه قضائیه جهت استحضار
 
- ریاست محترم مجلس شورای اسلامی جهت استحضار
 
- وزیر محترم نفت جهت استحضار
 
- رئیس محترم  دیوان محاسبات کشور جهت استحضار
 
- رئیس محترم بازرسی کل کشور جهت استحضار
 
- نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی جهت استحضار
 
  • اسراء محمدی